Tempur

Tempur

maandag 5 januari 2015

Tempurstore Eindhoven

Tempur winteraanbiedingen

Combineer een tempur schotelbedbodem van hoge kwaliteit, met een matras van tempur om maximaal te kunnen genieten van het comfort en de geweldige ondersteuning die een bed van tempur biedt. De tempur bedbodem heeft flexibele schotels, gemaakt met een open structuur voor een optimale ventilatie. De bedbodem van tempur is verdeeld in vier zones, waarbinnen de flexibele schotels hun verschillende mate van stevigheid hebben: 

TEMPUR Voordeel Bedbodems


Bij aankoop van twee elektrisch verstelbare bedbodems en twee matrassen naar keuze, ontvangt u de tweede bedbodem ter waarde van € 1298,- helemaal GRATIS. Deze actie is geldig tot en met 31 januari 2015


Wintervoordeel op matrassen Wintervoordeel op kussens

Deze winter biedt wij u de beste nachtrust met aangenaam voordeel op een matras van tempur. Uw voordeel op deze matrassen is €150,- per matras! Deze actie is geldig tot en met 31 januari 2015 en kan niet gecombineerd worden met het voordeel op de bedbodems.

Tot en met 31 januari 2015 kunt u profiteren van voordeel op tempur hoofdkussens bij beddenspeciaalzaak Slaaptijd. Bij aankoop van 2 tempur hoofdkussens, krijgt u het tweede kussen voor de halve prijs!

zaterdag 3 januari 2015

koopzondag 4 januari tempur Eindhoven

Koopzondag bij uw tempurstore in Eindhoven.

U bent van harte welkom om ons uitgebreide assortiment tempur kussens, tempur bedden en tempur matrassen te komen bezichtigen.De Tempur showroom in Eindhoven is, naast de reguliere openingstijden doordeweeks en op zaterdag, ook zondag 4 januari geopend van 11:00 tot 16:00 uur.

Tempur Eindhoven
Aalsterweg 118M
040-2920480