Tempur

Tempur

vrijdag 25 april 2014

NIEUW: 
Tempur Breeze matrassen. Een koele manier van slapen.



De nieuwe Tempur Breeze matrassen geven u het gevoel koeler te slapen door optimalisatie van het microklimaat. De uitmuntende slaaptechnologie van de Tempur matrassen gaat in 2014 verder met de nieuwste Tempur innovatie. Deze Breeze matrassencollectie bevatten, nieuw, gedeponeerd Tempur Climate Material™ en een unieke hoes die gemaakt is om overmatig vocht op te nemen en weer af te voeren. Door de relatieve vochtigheid te verminderen en de luchtstroom te bevorderen, optimaliseert Breeze het microklimaat zodat u koeler kunt slapen. Breeze matrassen zijn verkrijgbaar in de Original, Sensation en Cloud collecties, en in de hoogtes 22 cm en 27 cm.
Hoe het werkt
De kern van Breeze matrassen bevat TEMPUR Climate Material™ of wel TCM. In combinatie met een 3D-hoes helpt dit bij het beheren van het microklimaat om u heen wanneer u slaapt. Eventueel vocht kan gemakkelijk door de 3D-hoes heen afgevoerd worden, weg van het lichaam. Een laag TCM, met dikke wanden van open cellen, zorgen vervolgens voor een snellere en efficiĆ«ntere vochtafvoer en zorgen dat het materiaal goed ademend is, waardoor u koeler en comfortabeler kunt slapen.
Profiteer nu van extra voordeel op deze Breeze matrassen en geniet van het gevoel koeler te slapen met onze Tempur Breeze™ matrassen in combinatie met een Tempur schotel-bedbodem. Uw matras heeft hiermee een langere levensduur en kan nog beter ventileren. Nu tijdelijke als introductie aanbieding bij beddenspeciaalzaak Slaaptijd in Eindhoven.