Tempur

Tempur

dinsdag 26 april 2011

Beddenspeciaalzaak Slaaptijd

Actie wegens succes verlengd! 


 GRATIS Tempur bed + hoofdbord t.w.v. € 1.298,-*  


Bij aankoop van 2 TEMPUR matrassen en 2 elektrisch verstelbare schotel-bedbodems krijgt u de bedombouw met hoofdbord uit de Prestige Bedcollectie cadeau!
U kunt zelf uw eigen Tempur bed samenstellen waarbij u de keuze heeft uit:
• 3 kleuren stof, namelijk: antracite, taupe en smoke
• 2 kleuren lederlook, namelijk: antracite en taupe
• 4 soorten pootjes

Actievoorwaarden:
• Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en is nog geheel 2011 geldig.
• Indien u kiest voor een vlakke bedbodem betaalt u een meerprijs van € 250,- voor de bedombouw en het
   hoofdbord.
• Het Prestige Bed is uitsluitend verkrijgbaar in de breedtematen 160 en 180 cm en de lengtematen 200 en
   210 cm. Het is helaas niet mogelijk andere maten te bestellen.


Enkele prijs voorbeelden: 
De vanaf prijs voor een compleet bed 160 x 200 bij niet verstelbare bedbodems en twee matrassen van 15 cm bedraagt  2938-
De prijs voor de bedombouw 180 x 200 met twee verstelbare bedbodems 90 x 200 en twee 22cm de luxe matras bedraagt  5202.


De bedombouw is vanaf heden uitsluitend leverbaar met de achterwand Horizontal, zoals deze te zien is op de foto. De twee andere modellen, die tot voor kort nog wel leverbaar waren, de Pure en de Vertical, zijn uit de collectie van Tempur gehaald.
De bedombouw Horizontal is leverbaar in drie verschillende stof-kleuren en tevens in twee lederlook kleuren. U kunt verder kiezen uit 4 verschillende kleuren pootjes. (Chrome, oak, walnut, wengé.)


Voor meer informatie kunt u terecht bij beddenspeciaalzaak Slaaptijd. Officieel Tempur dealer voor de regio Eindhoven. Wij hebben alles van Tempur in onze showroom en geven tevens 3 maanden omruilgarantie op de tempur matrassen.* 
(*vraag naar de voorwaarden in de winkel)

donderdag 14 april 2011

Tempur omruilgarantie

omruilgarantie  

Testweken actiepagina


Even gaan liggen in de winkel op een aantal bedden is vaak niet genoeg om de best passende matras te kiezen. Bedden-speciaalzaak Slaaptijd maakt het u gemakkelijker! U krijgt maar liefst 3 maanden de tijd om uw matras thuis uit te proberen, en bent u niet tevreden? Dan ruilen wij uw matras gewoon om!

Wij raden u aan om minimaal 2maanden op uw Tempur Matras te slapen alvorens u deze omruilt, aangezien uw lichaam in een anatomisch correcte slaaphouding ligt en uw lichaam dient te wennen aan het TEMPUR Materiaal. Tevens heeft een nieuw Tempur matras enige tijd nodig om de cellen te openen, waardoor de specifieke drukverlagende eigenschappen worden geactiveerd.

Onze ervaring leert, hoe langer u op Tempur slaapt hoe beter de werking.



* Beddenspeciaalzaak Slaaptijd geeft deze omruilgarantie overigens niet alleen op Tempur matrassen. Ook op onze waterbedden en op de boxspring matrassen wordt een omruilgarantie gegeven van drie maanden. Bent u, om wat voor reden dan ook, niet tevreden over het aangeschafte matras, dan ruilen wij die om voor een ander matras. 


 Vraag naar de voorwaarden in de winkel.


Beddenspeciaalzaak Slaaptijd
Keizer Karel V singel 4
5615 PE Eindhoven
tel: 040-2920480
maandag gesloten
dinsdag t/m zaterdag geopend van 10:00 tot 17:30 uur
vrijdag koopavond tot 20:00 uur
www.slaaptijd.nl