Tempur

Tempur

zaterdag 12 mei 2007

SCANDINAVISCHE BEDCOLLECTIE



De nieuwe Scandinavische bedcollectie van TEMPUR is strak van ontwerp het geen kenmerkend is voor de Scandinavische inrichting. De TEMPUR Premium en TEMPUR Signature zijn ontwikkeld voor een rustige en ontspannen slaap en zorgen voor een volledige ondersteuning van het lichaam.



TEMPUR Premium bestaat uit een combimatras van 15 cm met een TEMPUR oplegmatras van 5 cm. De combinatiematras is bekleed met topkwaliteit materiaal en ingezet velours. De hoes van de oplegmatras is gemaakt van bijpassend, elastisch velours voor de ideale drukverlaging. De hoezen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen,door ze af te nemen of in de machine te wassen op 40ºC.
TEMPUR PREMIUM COMBINATIES. De bedombouw is verkrijgbaar in geolied eikenhout of bekleed met een stof die past bij de matrashoes. Bedpoten zijn verkrijgbaar als pootelementen van chroom of massief geolied eikenhout.




TEMPUR Signature biedt het ultieme comfort geaccentueerd door een tijdloos ontwerp. De selectie van materialen garanderen optimale functionaliteit en luxe. Verwen uw lichaam en geest met de pure luxe van TEMPUR Signature. TEMPUR Signature is een combimatras van 20 cm dikte met een TEMPUR oplegmatras van 5 cm. De combimatras is bekleed met topkwaliteit materiaal en ingezet velours. De hoes voor de oplegmatras is bekleed met bijpassend elastisch velours voor het ideale TEMPUR effect. De hoezen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen door ze af te nemen of in de machine te wassen op 40º C.

TEMPUR SIGNATURE COMBINATIES De bedombouw is verkrijgbaar in geolied eikenhout of bekleed met een stof die past bij de matrashoes. Bedpoten zijn verkrijgbaar als pootelementen van chroom of massief geolied eikenhout. http://www.slaaptijd.nl/


Nieuwste matras tempur





Ervaar een nieuw gevoel van comfort. TEMPUR is een visco-elastisch, temperatuur gevoelig materiaal dat zich exact vormt naar de contouren van het lichaam. Hierdoor wordt tijdens de slaap perfecte ondersteuning geboden en de vorming van drukpunten voorkomen. Dit levert een aanzienlijke verbetering van de bloedsomloop op, en vermindert het draaien en woelen tijdens de nachtrust. Het resultaat is een gevoel van gewichtloosheid en een betere, diepere en rustigere slaap.


Optimaal comfort De TEMPUR Combimatras Royal heeft een bovenlaag van 5 cm TEMPUR materiaal, dat een heerlijk comfort geeft en waardoor de drukverlagende eigenschappen optimaal tot zijn recht komen.

Een volgende stap in de ontwikkeling van visco-elastisch materiaal

Tempur staat internationaal bekend om haar unieke drukverlagende materiaal dat continu onderhevig is aan ontwikkeling en innovatie. TEMPUR heeft een nieuw type materiaal ontwikkeld: het TEMPUR RVE materiaal, dat gebruikt wordt voor de TEMPUR Combimatras Royal. Naast de drukverlagende eigenschappen, maakt het RVE materiaal een verhoogde luchtcirculatie door het matras mogelijk.

Het geavanceerde ventilatiesysteem zorgt bovendien voor een optimale luchtcirculatie tot dicht aan de raakvlakken met het lichaam, waardoor u nog comfortabeler slaapt. De TEMPUR Combimatras Royal is ontworpen voor hen die gezondheid en comfortabele slaap belangrijk vinden en kiezen voor de unieke drukverlagende eigenschappen van TEMPUR.

A. 5 cm visco-elastisch TEMPUR materiaal
B. 9 cm temperatuurgevoelig TEMPUR RVE materiaal
C. 11 cm High resilience polyurethaanschuim


Toegevoegde eigenschap Het nieuwe TEMPUR RVE materiaal heeft een verhoogd ventilerend vermogen tot dicht aan de raakvlakken met het lichaam, waardoor u nog comfortabeler slaapt.